PROEL - digiális kaputelefon rendszer (1-255 lakás)
Méltán elmondható, hogy ma ez a legmodernebb, legintelligensebb kaputelefon rendszer piacon. Szereléséhez mindössze két ér szükséges, lakásszámokhoz rendelt 4 jegyű számzár kódokat tartalmaz, sokrétűen programozható és bővíthető. Kültéri egysége mozgó elemeket nem tartalmaz. Normál és szünetmentes kivitelben szállítjuk. Az alaprendszer a PROEL cég és a D-HÍD Kft erőfeszítéseinek eredményeképp az elmúlt 12 évben jelentősen fejlődött, bővült alkalmazási lehetősége, és szolgáltatásainak köre.

PROEL - digitális videó kaputelefon rendszer (1-255 lakás)
A rendszer szereléséhez 6 eres - UTP kábelből épült - hálózat szükséges: Az erek kiosztása: 2 ér fónika, 2 ér videó jel, 2 ér monitor tápfeszültség. A rendszerben a "fónikus" és "videó" beltéri egységek szabadon kombinálhatóak, sőt lehetőség van u.n. "videó előkészített" beltéri egységek felszerelésére is, ahol a monitor később kerülhet bekötésre. (A rendszer videó jelelosztókkal működik - 1 db jelelosztó 4 db monitort szolgál ki.)

PROEL - digitális diszpécser rendszer (1-255 lakás)
Az ilyen rendszer a "diszpécser" és a hozzá tartozó alállomások közötti kapcsolat tartását biztosítja. Ebben az esetben a kaputelefon központtól a lakások hívhatóak, de a lakásokból is hívható a központ. A rendszer "kétkapus" változatával olyan kialakítás valósítható meg, ahol egy külső kaputól, és a portásfülkéből az összes lakás hívható, ugyanakkor a portásfülke is hívható minden lakásból. Ilyen rendszereket sikerrel alkalmaznak állandó portaszolgálattal rendelkező kollégiumokban, irodaházakban, panziókban, öregek otthonában, iskolákban.

PROEL - irodai üzemmódú kaputelefon rendszer (1-255 "iroda" lehetőség)
Az ilyen rendszereknél az irodai üzemmódra programozott lakásszámokon a letett készülék normál kaputelefonként működik. Felvett állapotú készülék hívása esetén az elektronika automatikusan kaput nyit. (A "4b5" programcsomag irodai üzemmódot biztosít bármelyik lakásszámra.)

PROEL - bonyolult kaputelefon rendszerek (1-999 lakás)
A PROEL által kifejlesztett CD-1803/M/S, valamint CD-1803/WLA/WLS elektronikus egységekkel bármilyen bonyolultságú kaputelefon rendszer felépíthető, beleértve a videós kialakításokat is. Az ilyen rendszerek összeállítása minden esetben egyedi konzultációt igényel cégünkkel, de hangsúlyozzuk: "Lehetetlenek pedig nincsenek."

Ajtócsengős rendszer
A rendszert a hazai igényekre fejlesztettük ki. Három eres vezetékezést igényel, de ebben az esetben a kaputelefon lakáskészüléke ellátja az ajtócsengő funkcióját is. Ajtócsengős kialakítás minden PROEL rendszerhez rendelhető.

Proximity kártyás beléptető rendszer (csoportos, félautomatikus programozás)
A rendszer alapvetően a PROEL digitális kaputelefon rendszer proximity kártyás beléptetővel való felszerelésére lett kifejlesztve. Ennek megfelelően az olvasó lakásszámhoz rendelten fogadja el, tartja nyilván ill. – szükség esetén – törli a kártyákat. A rendszer kisméretú olvasója egyszerűen beszerelhető a kaputelefon KDC-1803 típusú klaviatúrájába, de önállóan is telepíthető.. A hozzá kifejlesztett szerelői kiegészítők – programozó és memória áttöltő – az egyszerű szerelhetőség és programozhatóság mellett, többkapus kialakítást is biztosítanak. A rendszerhez általunk forgalmazott, kulcstartó kivitelű, kártyák árfekvése rendkívül jó.